رنگ گرم ترافیکی چیست؟ ایا با رنگ خط کشی گرم اشنائی دارید ؟ قیمت رنگ گرم ترافیکی را از گروه ایمن رنگ تاپ استعلام کنید. قیمت و نحوه اجرای ان را چگونه مشخص می شود؟
نحوه تولید رنگ گرم ترافیکی
- آنچه از نامش برمی آید. این رنگ توسط دستگاه گرم کن گرم میشود و معمولا گرمایی که ذوب می شود از 190 درجه تا 225 درجه سانتی گراد است.
- ماکسیمم دمایی که این پودر ترموپلاستیک قبول می کند 230 درجه سانتی گراد است.
- این رنگ را در دمای 5 درجه تا 40 درجه سانتی گراد می تواند اجرا کرد.در تولید این رنگ درصد وزنی 20 تا 22 درصد رزین هیدروکربن جامد به صورت پولکی هست.
- درصد گلاسبید 20 تا 22 درصد پرمیکس
- درصد تیتان 10 درصد جهت پوشش دهی
- بقیه هم کربنات هست ما بقی درصد وزنی کربنات هست
- درجه ذوب 190 تا 225 ، 3 تا 4 ساعت پخت
- دانسیته 03/2 تا 88/1
فروش رنگ ترافیکی گرم به صورت پودی است و اجرای رنگ گرم ترافیکی ان به صورت اسپری و اکستروژن و اسکرید می باشد.
قیمت اجرای رنگ ترافیکی
با توجه به تنوع رنگ ترافیکی برای هر نوع رنگ هزینه اجرای متفاوتی رقم میخورد اجرای رنگ سرد ترافیکی با توجه به اجرای راحت آن و اینکه دستگاه خط کشی اجرا می کند، متر طولی حساب می شود در حال حاضر از متری 5000 تومان تا 10000 تومان بسته به مقدار کیلومتر رنگ و محل انجام پروژه و نحوه ی پول دهی کارفرما فرق می کند. و میزان مصرف رنگ ترافیکی سرد برای هر کیلومتر خط کشی حدود 135 کیلوگرم می باشد و 10 درصد وزنی رنگ تینر مخصوص استفاده می شود.
هزینه اجرای رنگ ترافیکی دو جزئی بر حسب متر مربع محاسبه می شود.
چون اجرای این رنگ شرایط خاص خودش را دارد باید یک مجری رنگ حساب همه چیز را بکنید. مثلا سطح نوع آسفالت یا ماسه درشت دانه دارد یا ریز دانه آیا برای سرعت گیر رنگ آمیزی می شود یا برای عبور عابر پیاده است؟
ضخامت اجرای رنگ دو جزئی هم مهم است به هر حال میزان مصرف رنگ دو جزئی از 5/3 کیلوگرم تا 5/2 کیلوگرم و در پاره ای از مواقع به 2 کیلوگرم هم می رسد.
چون اجرای این رنگ گاز تولید می کند برای مجری خطرناک است و دستمزد بالایی دارد.در حال حاضر یک نقاش معمولی با اکیپ متر مربعب از 80 هزار تومان تا 100 هزار تومان تغییر میکند.
مشخصات رنگ ترافیکی
چیزی که در مورد رنگ های ترافیکی باید بدانیم این است که مشخصات رنگ ترافیکی باید مطابق با میزان ماندگاری و شرایط محیط فرق می کند.
رنگ های ترافیکی دارای مقاومت سایشی بالا هستند و در برابرتغیرات آب و هوایی مقاومت خوبی از خود نشان می دهند.
چسبندگی خوب به آسفالت دارند.این رنگ ها دانه بندی مناسب و بالایی دارند و مناسب برای تردد طراحی شده اند. این رنگ ها با تابش نور خورشید تغییر فام نمی دهند. رنگ های ترافیکی طراحی و تولید می شوند که به دلیل ترافیک بالا براحتی و سریع خشک شوند تا مشکلاتی در تردد ایجاد نشود.
مشخصه اصلی این رنگ ها این است که حدود راه را مشخص کنند.
ترکیبات رنگ ترافیکی
ترکیبات رنگ ترافیکی سرد شامل رزین اکریلیک و حداقل 10 درصد تیتان بنتون 6 الی 7 درصد و ضد رسوب و 15 درصد حلال ، حلال های آلی نظیر بوتیل پرکننده هایی نظیر سیلیکات آلومنیوم یک درصد و باریت و 5 کیلو ادتیو – 4 درصد کیلو فیلر و … می باشد. جهت دریافت مشاوره بیشتر در مورد قیمت رنگ ترافیکی گرم با ایمن رنگ تاپ تماس بگیرید.
اجرای رنگ دو جزئی ترافیکی
با توجه به اینکه معابر و سرعتگیر هایی داریم که در آن ترمزگیری انجام می شود و اصطحکاک شدیدتری روی سنگ ایجاد می شود باید رنگی اجرا کنیم که دوام کافی در مقابل این شرایط داشته باشد.
رنگ دو جزئی ترافیکی این کار را به خوبی انجام داده و از پس این کار بر می آید به شرطی که با ضخامت بالا اجرا شود در هر صورت اجرای رنگ دو جزئی با ضخامت کمتر از 5/1 میل مجاز نیست و این رنگ برای این کار طراحی شده است . اگر میخواهید هزینه را کم کنید از رنگ تک جزئی استفاده کنید می توانید روی هر متر مربع آسفالت یک کیلو گرم رنگ استفاده کنید و ضخامت کمی بهتون می دهد. اجرای رنگ دوجزئی ترافیکی به دلیل اینکه دارای گاز هست یه مجری باید بداند که استفاده از دستکش و ماسک خوب الزامی است میزان مصالح مصرفی برای رنگ دوجزئی هر متر مربع از 2 کیلو تا 4 کیلوگرم است اگر تردد زیاد است و ماشین سنگین وجود دارد بهتر است رنگ بیشتری مصرف کنید تا پلیمرها به اصطلاح همدیگر را قفل کنند و اگر میخواهید از رنگ دوجزئی ضخامت بگیرید رنگ دوجزئی خیلی شل استفاده نکنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.