پوشش های صنعتی + بازرسی اجرای رنگ

تنوع انواع پوشش های صنعتی برای جلوگیری از خوردگی فلزات است.  و کنترل و بازرسی در حین اجرای رنگ قبل از تولید رنگ و کنترل بعد از اجرای پوشش های صنعتی خیلی مهم است پوشش های صنعتی در قالب پوشش دو لایه و سه لایه و تک لایه می توانند هر کدام کارائی جداگانه ای داشته باشد. هر آنچه مهم است این است که بدانیم چه رنگی را در کدام لایه و چه ضخامتی اجرا کنیم تا بهترین کارایی را داشته باشد.

پوشش های صنعتی

انواع رنگ و پوشش های صنعتی

پوشش های پلی اورتان و پوشش های آکلیدی هر کدام ماندگاری و کاربردهای جداگانه ای دارند. تنوع تولید رنگ صنعتی  ها و رزین ها به ما اجازه می دهد که به اندازه ای که پول می دهیم توقع از رنگ داشته باشیم. تنوع پوش های صنعتی و کیفیت متفاوت انها راه را برای صنعتگران باز می گذارد و با توجه به نیاز ها واستاندارد های مطرح در ان صنعت رنگ های مختلف و حتی پوشش های مختلف استفاده می کنند.

پوشش های صنعتی

پوشش های اپوکسی پلی آمید

پوشش اپوکسی پلی آمید به دلیل سختی و انعطاف پذیری و ضربه خوری بالایی برخوردار بوده و به دلیل اینکه در برابر نور خورشید مقاومت ضعیفی دارند در محیط های سر پوشیده بکار می روند. در مواردی که نیاز به مقاومت شیمیایی بالایی از هاردنر یا سخت کننده پلی آمین استفاده می شود.  تولیدکننده رنگ صنعتی اپوکسی کیفیت های مختلفی از این رنگ را تولید می کند که می تواند برا مشتریان راه گشا باشد.

پوشش های صنعتی

پوشش های صنعتی اپوکسی پلی آمین

پوشش های اپوکسی پلی آمین از چسبندگی بسیار بالایی نیز بر سطح بتونی و فلزی برخوردار می باشند عموما به سطوح بتونی و مخازن ذخیره مواد شیمیایی و تصفیه خانه ها، پالایشگاه ها، نیروگاه های حرارتی و اتمی ، کارخانه جات تهیه اسیدها و قلیاها به عنوان پوشش ضخیم کف سالن های تولید اتومبیل ، باشگاه های ورزشی، پارکینگ ها و اسکله ها و موج شکن ها به عنوان پوشش ضد سایش و غیر لغزنده در کف عرشه کشتی بکار می روند.

پوشش های صنعتی

کنترل و بازرسی در حین اجرای رنگ آمیزی

کنترل شرایط اجرای رنگ شامل کنترل نوع رنگ ، نوع و درصد تینر ، نوع میکسر و نحوه اختلاط ، زمان انتظار پس از اختلاط اجزای رنگ ، شروع و پایان ساعت رنگ کاری ، دستگاه پاشش ، نسبت ورودی و خروجی پمپ ، فشار باد یا فشار کمپرسور در نوک نازل ، تیپ نازل ، سایز نازل ، زاویه پاشش و اندازه گیری ضخامت فیلم رنگ می شود که این ضخامت برای جلوگیری از شره کردن رنگ و تنظیم ضخامت فیلم رنگ ، مهارت اپراتور اجرا و آگاهی کامل تیم اعمال رنگ از تنظیم فشار باد و استفاده از نازل مناسب و دیگر تجهیزات بسیار موثر است.

در این میان توجه به POT life رنگ بسیار مهم است. در رنگ های دوجزئی مثلا اپوکسی ها ، وقتی هاردنر به جزء اول رنگ افزوده می شود مخلوط حاصل بایستی حداقل 3 تا 5 دقیقه مخلوط گردد تا واکنش شروع شود اما پس از آن به دلیل اینکه واکنش گرمازا است خود به خود پیش می رود و گرمای ایجاد سرعت واکنش را افزایش می دهد. کم کم شبکه سه بعدی به وجود می آید و مخلوط به تدریج ژل می شود. تا حدی که پس از مدتی دیگر قابل استفاده نیست این مدت از زمان اختلاط اجزا تا زمان اختلاط اجزا تا زمان ژل شدن pot life نامیده می شود.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما